Genieten in Parijs.
Door: Walter and Yanli
20 Juni 2011 | Frankrijk, Parijs
Met de metro zijn we naar ons hotel Aisa Marais gegaan dat vlakbij Place de la Republique ligt. Het is een goed hotel. Toen we aankwamen en een kamer hadden en we deze hadden bekeken is Yanli terug naar de receptie gegaan om te horen of er nog een andere kamer beschikbaar is en zo ja - of ze deze even mocht bekijken. (reisleidster instinkt?) Er was nog een kamer beschikbaar en deze was beterder! (anli had nml. online gelezen dat er kamers zijn gerenoveerd en dat er verschil in kamers is. De rest van de dag lekker de omgeving aan het verkennen geweest.
Zondag - vaderdag - hebben we de metro naar het centrum genomen. eerst echter een typisch Frans ontbijt op in een klein restaurantje vlakbij het hotel. Vanmorgen naar de IJfeltoren geweest. Mooi om deze nu eens in het echt te zien. Lekker rondgelopen en genoten van de sfeer die daar hangt in en om het park bij de toren. Doorgelopen naar o.a. de Champs Elyssees en de Arc de Triomph. Later aan de Champs Elysees een heerlijke (dure) maaltijd op - ach we zijn tenslotte in Parijs en moeten er dus maar van genieten.
Vandaag was het goed vertoefen in Parijs: niet te warm en niet te koud en het bleef droog.
19 Juni 2011 - 22:08
Nog nooit in één dag zoveel Ferrari's, Lambourgini's en andere dure automerken gezien. :-) -
20 Juni 2011 - 07:43
Pa En Ma:
Leuk te lezen dat jullie een snelle reis hadden en een goed hotel.
Fijn dat jullie geen last van de regen hebben en veel zien.
Genieten maar jullie twee.
Heel veel groeten uit een koud nederland waar het nu wel droog is. doeiii.