Venetië - Montecatini.
24 Juli 2012 | Italië, Firenze
Maandag zijn we vertrokken naar Venetië en met de groep een boottocht naar Venetië gemaakt en het San Marcoplein en omgeving bekeken. De middag waren we vrij en hebben we plekjes bezocht die we nog niet hadden gezien. Aam het einde van de middag vaarden we met de groep terug naar de plek waar de bus klaarstond.
Dinsdag vroeg opgestaan en vertrokken naar Florence; het laatste stuk niet per bus, maar per trein om zo in het centrum uit te komen. In Florence hadden we een lokale (Nederlandse) gids die ons een hele tour door het centrum gaf. Vervolgens zelf nog eventjes rondgekeken en toen weer met de trein Florence uit en 3 haltes later uitgestapt bij de halte waar onze bus stond te wachten.
Nu zijn we in Montecatini en een familie hotel. Na een heerlijke maaltijd zijn we vanavond nog even rond wezen kijken in deze mondaine plaats. Het is hier erg mooi (één groot openlucht museum) en het weer werkt lekker mee; soms een beetje bewolkt en dan weer helder. Vandaag eindigden we gewoon weer met een strak blauwe lucht en 31 graden en dus heerlijk weer voor een wandeling en een terrasje.
Groetjes vanuit Italië,
Walter & Yanli
24 Juli 2012 - 23:58
Hallo Walter En Yanli.:
Wat leuk om dat allemaal te lezen.
Wat doen jullie toch veel indrukken op.
En gezellig met de groep reizen en andere dingen meemaken.
Genieten jullie maar.
Wij doen het hier ook met het mooie weer in nederland.
Heel veet groeten van Pa en ma. -
25 Juli 2012 - 08:29
Jacqueline:
Hoi Walter en Yanli,
Wat klinkt dat leuk allemaal.
Geniet er lekker van en hopelijk lezen we wat meer van jullie
ervaring en beleving.
Hopelijk zien we ook nog foto's ?
Heel veel plezier gewenst!
Groetjes van Jacq. -
25 Juli 2012 - 15:44
Joyce V. Diest:
Hoi Walter wat was dat een verrassing vanmorgen dat je me belde. Nog veel plezier en doe de groetjes aan Yanli. Doei Joyce