Grand Canyon en vele andere hoogtepunten... - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van waltergaatopreis - WaarBenJij.nu Grand Canyon en vele andere hoogtepunten... - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van waltergaatopreis - WaarBenJij.nu

Grand Canyon en vele andere hoogtepunten...

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2012 | Verenigde Staten, Scottsdale

Hallo allemaal,
Hier weer een update van ons vanuit Scotsdale/ Arizona.
We zien hier in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten heel veel natuurschoon in heel veel natuurparken. Zo hebben we zaterdag Capital Reef en Arches bezocht. Arches is Engels voor “bogen”. In dit park zagen we natuurlijk gevormde bogen in de rotsen.
Op zondag stonden Dead Horse Point en Mesa Verde op het programma. Verbazingwekkend dat we met een paar uur rijden in zulke verschillende natuurlijke omgevingen komen.
Maandag zijn we naar Canyon De Chelly en Monument Valley geweest. Aan het einde van ons bezoek aan Monument Valley barste er een hevig onweer en regen los wat erg mooi was om dit aan te zien komen en langs te zien trekken zo door de vallei.
Ons (denk ik) hoogtepunt van de reis stond te beginnen op dinsdag: een bezoek aan de Grand Canyon. Ongekend: al je dit ziet! Het lijkt wel of de aarde hier gescheurd is en je naar de binnenkant van de aarde kan kijken. Door de grootheid lijkt het klein, maar op sommige plekken is de kloof 1,5 kilometer diep! We hebben een hele mooie wandeling gemaakt langs deze kloof en wat een mooi uitzicht en wat een natuurschoon.
De volgende hoogtepunt was op woensdagmorgen toen we per helikopter een rondvlucht van 30 minuten gingen maken over de Grand Canyon en de Colorado Rivier. Heel mooi om al dit moois vanuit de lucht te zien. Vervolgens ging de bus door richting Scottsdale / Arizona alwaar we in een mooi resort verblijven en we vanavond onder een sterrenhemel in een lekker zwembad een duik hebben genomen. Het is hier overdag 40 graden en dan is een duik echt heerlijk.
Morgen (donderdag) hebben we een lange busrit voor de boeg richting Los Angeles. Vrijdagmorgen hebben we daar nog een excursie en voor de rest van de tijd zijn we dan vrij en zit deze hele mooie rondreis er weer op.

Walter & Yanli

• 06 September 2012 - 21:46

Fam. V. Diest:

Hoi die Walter en Yanli. Geniet er nog maar even lekker van want voor je het weet zit je weer in het vliegtuig. Het weer bij is is nog steeds lekker. Nog veel plezier en tot maandag.

• 08 September 2012 - 12:16

Joyce:

hoi walter en yanli.

was het met de helikopter leuk walter.
    hebben jullie het naar je zin.
    mooie foto's walter.
    heben jullie veel gelopen.
    was het mooi walter.
    ik wens je nog veel plezeir.

van joyce
    dikke kus van joris