Wanneer gaan we weer naar China?
Door: Walter and Yanli
31 Juli 2011 | Nederland, Nederland
Nog maar net terug uit China denken we alweer vooruit: Op 01-01-2012 gaat Yanli’s jongere zus Yali trouwen en daar willen we natuurlijk graag bij aanwezig zijn. Tijdens de kerstvakantie gaan we naar China en zullen dus kerst en oud en nieuw in China vieren. We zullen daar echter weinig van merken aangezien kerst geen Chinese feestdag is en de Chinezen ouden nieuw op een andere dag vieren dan wij doen. Wij zullen oud en nieuw dus vieren later in Nederland op de dag dat de Chinezen dit doen.
Volgens traditie hebben Yanli’s zus en haar verloofde reeds trouwfoto’s laten maken. Het zijn hele mooie foto’s geworden.
Flash back:
We hebben heel erg genoten van onze laatste rondreis door China. Ben begonnen aan het maken van de film, maar voordat die af is zal nog wel even duren aangezien we twee uur film hebben en dus heel wat frames moeten bekijken / bewerken. Ook hebben we ruim 1.000 foto’s gemaakt die we in een mooi album willen verwerken.
Yanli haar studie aan de universiteit van Leiden begint straks ook weer dus voor we vertrekken zal er veel geleerd worden. Ik word in de tussentijd ‘zoet’ gehouden op mijn werk. Binnenkort komt Hedera’s geheel vernieuwde website online en zo breken er dus weer spannende tijden aan voordat we er weer op uit gaan.
Walter & Yanli
31 Juli 2011 - 21:23
Mmmmm....lijkt wel een koninklijk huwelijk :-)