We zijn weer samen!
Door: Walter and Yanli
21 Oktober 2009 | China, Beijing
Na ruim 100 dagen alleen doorgebracht te hebben zijn we eindelijk weer samen. Op zaterdag met iets vertraging was het vliegtuig vertrokken naar Beijing. Op volle kracht ging de piloot vooruit om mij naar mijn meissie te brengen. Hij hield een iets zuidelijkere route aan: Via Dusseldorf, Berlijn, Polen, Rusland, Kazachstan naar China. Ruim 30 minuten landden we eerder dan de bedoeling was. Op de luchthaven nog een Mexicaanse Griep controlle en vervolgens naar de bagageband. Ging allemaal erg snel.Eenmaal door de douane geen Yanli. Ik stond samen met een stel uit Italie te wachten die ik met Yanli wilde helpen naar hun lokatie in Beijing. Toen het wachten te lang duurde zijn ze hun eigen weg gegaan. Uiteindelijk na zo'n 30 minuten wachten kwam Yanli eraan. De reis met de metro had erg veel tijd in beslag genomen, maarja...we hadden al zo lang moeten wachten...deze paar minuten konden er ook nog wel bij. Op de luchthaven gelijk wat gegeten en gedronken. Konden we gelijk even bijkletsen. Ik had een goede vlucht gehad en zelfs wat geslapen. Met de metro zijn we vervolgens naar ons hotel gegaan. De rest van de eerste dag hebben we gebruikt om weer lekker van het samenzijn te genieten.
De zondag was een rare dag.Door de jetlag en door ons samenzijn werden we beiden vaak wakker en dus maar een korte nachtrust gehad. Die dag lekker rondgekeken in Soho en wezen eten bij een ex-klasgenoot van Yanli die in Soho een eigen restaurant(-je) is begonnen. Door de slechte nachtrust was ik deze dag eigenlijk erg moe en daarom 's avonds waren we als een blok in slaap gevallen.
De maandagmorgen wilden we naar het Olympische dorp gaan, maar we lagen 's morgen nog zo lekker dat we lekker van onze rust hebben genoten. We zijn later per metro naar het kunstgebied van Beijing gegaan t.w 798. Is eigenlijk een oud fabrieksterrein wat is omgetoverd tot tot een verzameling van kunstgaleries. Daar hebben we een tekening van ons samen laten maken en later een vriendin van Yanli ontmoet alwaar Yanli de eerste weken van juli verbleef. Later zijn we gaan hotpotten samen met nog een vriendin van Yanli die in maart toevallig in Nederland was en ons ook had bezocht.
De dinsdag is een soort feestdag voor ons: een jaar geleden hadden we namenlijk ons Chinese huwelijksfeest in Gongyi. We zijn vandaag gaan winkelen in Xidan en daar heeft Yanli van mij een mooie jas een een shirt gahd. Later hebben we ons laten verwennen middels een voetmassage en lekker wezen eten. We genieten met volle teugen van ons samenzijn en hebben hier heerlijk weer: 22 graden en een strak blauwe lucht! Enkel de eerste dag stond er een straffe wind.
Morgenavond nemen we om 21 uur de trein naar Gongyi waar de volgende morgen aankomen.
Groetjes, Zajian,
Walter & Yanli
21 Oktober 2009 - 16:11
Walter:
Volgens de Chinese tijd ben ik reeds jarig ;-) . Van Yanli mijn eerste cadeau gehad: een set cd's met rustgevende muziek. -
21 Oktober 2009 - 17:06
Co En Liza:
Walter, Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag.Het is weer heerlijk samen genieten met je meissie.
Hartelijke groetjes ook aan Yanli en een gezellige tijd in China.
21 Oktober 2009 - 17:09
Pa En Ma:
Hallo Walter en Yanli.
Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag,wij drinken thuis wel een borrel op jouw verjaardag want wij houden toch de nederlandse tijd aan hoor.
Heel veel plezier bij jullie ouders (schoonouders)
We hopen dat het weer zo goed blijft en jullie samen lekker kunnen genieten van alles wat jullie gaan bekijken.
Doeiiiiii -
21 Oktober 2009 - 17:17
Corry Cats:
Hallo Walter en Yanli,
Fijn dat de reis goed is verlopen en jullie nu samen van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Walter nog gefeliciteerd met je verjaardag en samen met jullie eerste "Chinese huwelijksjaar"" Geniet en alle goeds.
Groetjes ook aan de ouders van Yanli.
Corry en Ton Cats -
21 Oktober 2009 - 18:48
Peter, Thea En Esmé:
Hoi Walter en Yanli,
Na een lange tijd weer gezellig samen...Veel plezier nog de komende weken en Walter natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag.
Groetjes van ons
Peter, Thea & Esmé -
21 Oktober 2009 - 19:01
Fam. V. Diest:
Hoi Walter en Yanli.
Gefeliciteerd met jullie chinese trouwdag. Maar Walter ook gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag bij je schoonouders. Hele fijne vacantie samen en heel veel plezier samen.
Groetjes uit Lisse. -
21 Oktober 2009 - 19:05
Goed He? :
Die foto "Proosten op Schiphol"?
Persoonlijk door mijzelf genomen.
Bij de weg: DSB is gevallen. Die vriendin van Yanli moet een nieuwe klant zoeken om rond te gidsen, want Dirk kan het niet meer betalen...
Veel plezier! groetjes Madelon -
21 Oktober 2009 - 19:06
OH Jee,:
Je verjaardag! Gefeliciteerd!!!
Volgend jaar in Lisse vieren? -
21 Oktober 2009 - 19:33
Maarten :
Wat moet dit een heerlijke tijd zijn voor jullie.
Enjoy it. Maarten -
22 Oktober 2009 - 06:29
Els Hendriks:
Hoi Walter en Yanli,
Fijn dat jullie weer samen zijn en geniet er van. Walter van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens al je collega's en tot gauw.
Lieve groetjes Els.