We gaan weer op reis...
Door: Walter and Yanli
04 April 2010 | Nederland, Amsterdam
We hebben weer een reis geboekt naar China. Over reeds 7 weken vliegen we naar Hangzhou, wat ten zuiden van Shanghai ligt. Vanaf 8 mei start de KLM een rechstreekse lijndienst tussen Schiphol en Hangzhou Xiaoshan Airport. Aangezien ze een scherpe introductie aanbieding hebben en dit relatief net zover verwijdert is van Yanli’s ouders als Beijing konden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Mede doordat Yanli vanaf september weer gaat leren en het in de zomer te heet is in de meeste delen van China hebben we dus een reis op korte termijn na onze laatste reis naar China geboekt.
We gaat zaterdagavond 22 mei weg en komen 3 weken later op zondagavond 13 juni weer terug. Een precies reisschema hebben we uiteraard nog niet gemaakt, maar het is de bedoeling dat Yanli’s ouders naar ons in Hangzhou komen en de eerste week met ons meereizen. Hoe alles verder gaat lopen zullen jullie allemaal t.z.t. hier vernemen.
Via deze weg willen wij er ook gelijk gebruik van maken om iedereen Zalig Pasen toe te wensen.
Groetjes, Zaijian,
Walter & Yanli
04 April 2010 - 08:49
Ivo:
En vergeet hangzhou niet te bekijken: prachtige stad! We zien jullie dan pas in Juni want wij vertrekken op 24 april naar Peking en Shanghai (Wereldtentoonstelling 2010).
Zalig Paasfeest! -
04 April 2010 - 09:29
Sunny:
met heel veel plezier en geniet ervan. ik hoor dat Hangzhou is een van de allermooiste stad in china, niet waar? (weten jullie wat? op 6am s'Ochtend, een vuilusbak was in brand gebracht naast ons.waarschijnlijk weer een gekke jongen proberen grapjes om te maken???) -
04 April 2010 - 09:35
Maarten:
Toe maar, toe maar, dat doet maar. Ik zal hier wel op de winkel passen. Wat gaat Yanli studeren? Waar is de keus op gevallen? Walter, je gaat met een profesionel gids op stap, mazzelaar.
Groeten Maarten -
04 April 2010 - 13:14
Corry Cats:
Wat leuk dat jullie weer naar China gaan. 3 weekjes met een eerste week samen metYanli's ouders. Een goede voorbereiding voor een heel fijne reis. Tot horens groetjes en alle goeds. Corry en Ton Cats -
05 April 2010 - 16:23
Co En Liza:
Wat een leuk vooruitzicht! Ben benieuwd hoe het daar in China is.
Hartelijke Groetjes
Co en Liza