De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland.
Door: Walter and Yanli
02 September 2010 | Nederland, Nederland
Na inzending van een filmpje werd ik opgebeld door iemand van de productie van Eyeworks of ik interesse had om mee te werken: Dat wilde ik wel, maar de opnames waren wel al de volgende dag! En dus geschiedde het dat ik een uitnodiging kreeg om naar de studio’s te komen in Hilversum voor de opname van ‘De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland’.
Ik ging er natuurlijk samen met Yanli heen. We moesten op tijd aanwezig zijn, want we werden ruim voor de opname in de foyer verwacht en kregen dan nog een hapje en een drankje. Tevens moest alles nog even worden doorgenomen met iemand van de productie: wanneer wie aan de beurt was, wisseling van microfoontjes e.d. Tevens vlak voor de opname nog even langs de dames van de make-up.
Het publiek zat reeds klaar toen wij uit de foyer kwamen. Op naar onze plek en de opname kon beginnen. Alles ging goed en het is echt een hele leuke opname geworden; publiek en crew lagen af en toe in een deuk van het lachen. :-) :-) :-) Mijn inzending kwam als derde aan bod. Na de opname konden we rustig nog wat foto’s maken en toen weer op naar huis. Weer een ervaring rijker en ook wel eens leuk om van achter de schermen te zien hoe het eraan toe gaat.
De uitzending is reeds a.s. maandag om 20:30 uur op SBS6….allemaal kijken en lekker meelachen! ;-) ;-)
02 September 2010 - 16:29
Bianca & Jos:
Ojé, jullie worden nog filmsterren ghi ghi.
We zullen zeker a.s. maandag kijken! We zijn reuze nieuwsgierig naar wat je hebt ingstuurd!