Aangekomen in Hangzhou
Door: Walter and Yanli
24 Mei 2010 | China, Hangzhou
Zaterdag om 15.30 uur (25 minuten te laat) is ons vliegtuig vertrokken naar Hangzhou om daar 10 uur en 3 minuten later te landen. We hadden een goede vlucht met enkel een paar maal een ‘bobbelige’ route onderweg op 12 km. hoogte. We kwamen aan in Hangzhou om 7:40 uur en hadden zo onze spullen aangezien dit een niet al te grote luchthaven is: we waren op dat moment het enigste vliegtuig dat landde. We waren dus in no-time buiten. Per shuttlebus naar het treinstation om Yanli’s ouders op te wachten.
Yanli’s ouders waren de vorige avond rond 18 uur met de trein vanauit Gongyi vetrokken en kwamen rond 11 uur ’s morgens aan in Hanzghou. Waren geen slaapplaatsen meer beschikbaar dus die mensen hadden alle tijd gezeten. In de tijd dat wij bij het treinsation waren zijn wij bij een hotel naar binnen gegaan en in het bar/ restaurant gedeelte gaan zitten. Zaten we tenminste confortabel en rustig en konden gelijk wat eten en drinken. Na een klein uurtje wachten verschenen Yanli’s ouders welke ook even hebben gegeten en gedronken. Aangezien we toch bij het treinstation waren aldaar gelijk treinkaartjes gekocht voor later deze week naar Shanghai. Toen per taxi naar ons hotel.
Aangezien we er allemaal toch wel aardig doorheen zaten van deze lange reis hadden we besloten 2 uurtjes rust te nemen wat ons allemaal goed deed. Na de rust zijn we per bus Hangzhou ingegaan en wat gaan rondkijken en eten.
Het weer hier vandaag is bewolkt en rond de 23 graden , maar wel droog – de laatste dagen heeft het hier geregend. De weersverwachting voor de komende dagen is zonnig en warm.
Zo…dag 1 zit er alweer op…dat zijn meestal toch de hectische en vermoeiende dagen. Gezellig nu op stap met Yanli’s ouders erbij – voor Yanli voor het eerst samen met haar ouders op vakantie - en dat is wel zo gezellig. Ze ziet haar ouders tenslotte niet iedere dag.
Zaijian, groetjes,
Walter & Yanli
23 Mei 2010 - 17:44
Iris:
Altijd heftig zo'n lange reis, helemaal respect voor de ouders van Yanli die zo lang in de trein hebben gezeten! Geniet van elkaar en de tijd daar!
23 Mei 2010 - 17:45
Jos & Binaca:
Wij wensen jullie een superfijne vakantie!!
Groetjes uit een zonnig Heerlen! -
23 Mei 2010 - 18:03
Pa En Ma.:
Fijn te lezen dat de reis voorspoedig verlopen is,en jullie ouders en schoonouders de lange trip zonder slaapplaats gedaan hebben,ze zullen toch wel vermoeid geweest zijn.
Heerlijk om elkaar weer te zien.
Geniet met elkaar en maak er een fijne tijd van.
Groeten uit een zonnig Lisse. -
23 Mei 2010 - 20:04
Raymond & Joyce:
Hele fijne vacantie en veel plezier.
Groetjes uit Lisse eneen dikke kus doei. -
24 Mei 2010 - 09:30
Ronald:
Een fijne vakantie gewenst! Doe de groeten aan Yanli's ouders.
Wie weet komen jullie Qi's vader nog tegen. Die reist dinsdag via Hangzhou naar Shanghai en terug. -
25 Mei 2010 - 15:05
Corry Cats:
Hallo Yanli en Walter,
Fijn dat jullie goed in China zijn aangekomen. Nog fijner is het dat je samen met de ouders van Yanli vakantie kunnen vieren.Wij wensen jullie vieren heel gezellige dagen, goed weer, veel zien en bekijken.
Groetjes Ton en Corry cats