Life and kicking....
Door: Walter
18 Oktober 2006 | China, Peking
Hier even een kort berichtje van mij vanuit Gongyi-City. (De woonplaatst van Julia)
Op zaterdag na enig wachten Julia en de groep ontmoet. 's Avonds met Julia en nog een koppel van de groep wezen uit eten. De rest van de groep ging hun eigen weg> groep trok niet samen op. De volgende ochtend samen met Julia iedereen op het vliegtuig gezet. Bij terugkomst een ander hotel geregeld, want de onze zat volgeboekt ivm de Canton Fair> een grote beurs. Verderop inde stad voor 2 dagen een 4**** hotel geboekt. Julia was moe van de reis en ik van de vliegreis dus op maandag erg lang uitgeslapen. Met de taxt en metreo naar een eilandje net buiten de stad, maar het regende erg hevig en onweer. Tijdens het eten hadden we daar geen last van. Onder een paraplu een bar opgezocht tot het minder werd. Kwamen langs een massagesalon en daar 70 minuten ons laten verwennen!! Op dinsdag verder de stad in en rondgekeken en treinkaartjes geregeld. Op woensdagmiddag de trein gepakt. Vertrok om 15 uur dus konden eerst lekkker uitslapen. Een treinreis van 17 uur! Hadden ingeslagen voor onderweg dus kwamen de tijd wel door. Lekker geslapen in een schommeltrein met tijdens het eten aroma's van alle kanten. Op woensdagochtend aangekomen in Zhengzhou en daar de koffers gebracht bij een vriendin van Julia, zodat we die niet de hele dag hoefde te sjouwen, want Julia moest 's middags naar haar kantoor. Eerst even de stad in en wat gegeten en gedronken. Ze was vlug klaar en toen per bus (1,5 uur) naar Gongyi-City. Bij d'r ouders aangekomen met cadeautjes gegeven en samen met Julia gegeten. Ouders hadden al op. D'r oudste zus met kind was er ook. Zit nu achter de computer bij Julia der zus met de hele (!) familie achter met die toe zit te kijken!!! Spannend. Blijven bij der ouders tot vrijdag en zoeken dan we een hotel op in Zhengzhou en pakken zaterdag de trein naar ??? (Zien we nogwel) om op zondag op mijn verjaardag ergens te zijn en niet in een trein, zodat we op een leuke manier mijn verjaardag kunnen vieren.
We vermaken ons in ieder geval best en kunnen 's morgens lekker uitslapen, omdat we niet aan een strak schema vastzitten!!
Nu wordt het erg warm in mijn nek (!) dus ga er weer mee stoppen. Jullie zijn in ieder geval weer op de hoogte en jullie horen snel weer van mij.
Zaijian/ Tot ziens
Walter
18 Oktober 2006 - 13:18
Marcel:
Hee walter alles is goed gegaan?? maar wat nu ga je naar China en dan betalen voor een Massage ???????
hebben jullie al gemeenschap gehad ?? -
18 Oktober 2006 - 13:31
Eyeworks Crew:
Inderdaad Walter, heb ie het al gedaan???? Graag in je volgende mail een reactie! Ben blij dat je het naar je zin hebt en dat je, nieuwsgierige maar leuke schoonouders hebt.
Erg belangrijk toch?!? -
18 Oktober 2006 - 14:35
Pa En Ma:
Hoi Walter leuk dat je het zo naar je zin hebt we hebben wel heel lang op antwoord moeten wachten wij dachten dat je je verjaardag bij Julia thuis zou vieren jammer van de regen maar dat doet het in Holland ook dus je mis niets heeft Julia al een paar woordjes nederlands geleerd van je?.
groeten van Pa en Ma en natuurlijk van Cindy doeiii
18 Oktober 2006 - 15:04
Hedera:
hi Walter
we vinden het heel erg jammer voor je
Maarrrrrrr je internetrecord is aan diggelen
Het record is nu 99
helemaal echt ingevoerd door jouw vrienden
Groetjes
Rob
18 Oktober 2006 - 17:23
Madelon:
Hoi daar,
De tijd zal wel omvliegen. Is de familie van Julia aardig? Mijn collega is weer terug uit China en ze was erg enthousiast!
Tot schrijfs!
Madelon
P.S. Wie is die Hedera? (behalve dat die behoorlijk onbeschaafd is!)
19 Oktober 2006 - 14:47
Jaco En Janneke:
He Walter,
Heel veel plezier, en een hele fijne verjaardag zondag ergens in China!! -
19 Oktober 2006 - 20:14
Janelly@wanadoo.nl:
Hallo Walter em Julia,
je 2 reisberichten gelezen en hierby excuus voor
het niet verschijnen op de verjaarparty.Dit kwam doordat wij plotseling bezoek kregen van de Fam. CatsMaar bij deze van harte gefeliciteeerd met je echte verjaardagsdatum
door je oude buurman.Tussen () Limaplant staat weer te koop.Weet je al of Juliia meekomt naar Holland?
Zo ja dan zijn jullie van harte welkom voor een bezoekje.Kan ze eens zien hoe oude hollanders leven.
Wij wensen jullie nog fijne dagen en een goede
thuiskomst. Jan en Riet