Foto's + extra update :-)
Door: Walter and Yanli
11 November 2008 | Nederland, Nederland
Zoals eerder beloofd hier de foto's van ons huwelijksfeest op d.d. 21 oktober 2008 in Gongyi:
Het was heel mooi dit meegemaakt te hebben. Toch wel apart om in China feest te vieren en dit later nogmaals over te doen in Nederland. Het feest zelf hebben we op DVD. Door de lokale tv is er nml. gefilmd en daar hebben we een DVD van ontvangen. Is ingekort tot ongeveer 20 minuten. Na het feest moesten ze ons ook nog interviewen, maar dit gedeelte is niet op onze DVD verwerkt ;-) . Voor lokaal gebruik?
Op het feest waren Yanli en ik in het rood. Op trouwfeesten hebben de bruiden meestal drie (!) jurken: een witte, een rode en een avondjurk. Aan alle familieleden moest een soort 'toestemming' voor het huwelijk woorden gevraagd gevolgd door drie buigingen van het bruidspaar. Vervolgens lekker gegeten en gedronken waarna iedereen naar huis ging en het feest erop zat.
Op de site al foto's laten zien, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mooie foto's gemaakt:
M.i.v. d.d. 12-11-2008 heeft Yanli tijdelijk werk via het uitzendbureau. Bij een lokale uitgeverij op de 'postkamer' werken voor volledige dagen. Hoe en wat is nog een beetje onduidelijk, maar daar komen we vast en zeker nog eens op terug.
Zaijian, Groetjes,
Walter & Yanli
12 November 2008 - 09:19
Lilian:
Jeetje, wie zijn die twee filmsterren hierboven in bruidskleding? Super zeg...
Jrussjer oes Kirchroa va ut Lilian