Birthday
Door: Walter
02 Juni 2008 | Nederland, Nederland
Tomorrow/ June 3 it will be Yanli's birthday. The first time we can celebrate it together. We did celebrate my birthday together in China, but never Yanli's. It will be a small party, because Yanli is still very busy with her study. New exam at the end of June.
I hope there will be many, many more times we can celebrate it together. At least this feels much better then last two years year when she was still in China.
"Happy Birthday Yanli. You're my sweetheart."
Zaijian, Bye,
Walter
---
Ni Hao, Hallo,
Morgen/ 3 juni is Yanli's verjaardag. Het is de eerste keer, dat we het samen kunnen vieren. Tot nu toe enkel mijn verjaardag samen in China kunnen vieren. Het zal een klein feestje worden aangezien Yanli nog erg druk is met haar studie. Nieuwe examens eind juni.
Ik hoop dat er nog vele verjaardagen volgen, die we samen mogen vieren.
Dit voelt tenminste veel beter dan de laatste twee jaren toen ze nog in China was.
"Yanli, van harte gefeliciteerd. Jij bent mijn schat."
Zaijian, groetjes,
Walter
03 Juni 2008 - 05:35
Martin:
Yanlti, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en natuurlijk jij ook Walter, en dat er nog vele mogen volgen.
Martin -
03 Juni 2008 - 06:43
Qi En Ronald:
Yanli, sheng ri kuai le! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Groeten, Qi en Ronald -
03 Juni 2008 - 07:26
Esther:
Hé Yanli,
Lang zal ze leven,
Lang zal ze leven,
Lang zal ze leven in de gloria,in de gloria, in de gloria, Hieperdepiep hoera,
Van harte gefeliciteerd met je ...ste verjaardag.
Vond je het gezellig vrijdag? Leuke foto trouwens, hahaha
Groetjes Esther -
03 Juni 2008 - 07:33
Jos & Bianca:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU !
We wensen jou en Walter een hele fijne dag toe vandaag. Groetjes!!! -
03 Juni 2008 - 07:59
Pa En Ma:
Wij komen een toast uitbrengen op de jarige -
03 Juni 2008 - 09:44
Fiona:
Yanli, van harte gefeliciteerd!!! En dat er idd nog vele gezonde jaren in Nederland mogen volgen! -
03 Juni 2008 - 11:49
Hanneke En Ton :
Yanli van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren ook met Walter toegewenst xxx
Hanneke en Ton -
06 Juni 2008 - 07:26
Yanli:
Walter/yanli
yi qie dou hao ba? quan jia dou pan zhi ni men shi yue gui lai !!!
your brother: shaopeng
6 /june -
06 Juni 2008 - 20:18
Jaco En Janneke:
He Yanli,
Van harte gefelicitterd met je verjaardag!
Gefeliciteerd meid, nog vele jaren!!
Groetjes Jaco en Janneke