Fotoreportage!
Door: Walter and Yanli
16 Oktober 2008 | China, Beijing
Vanuit een zonnig, helder, warm en overheerlijk Beijing hier alweer een update :-) .
Vandaag hebben we mijn ouders op stap gestuurd met Peili. Ja die hadden hun eigen prive gids. Deze morgen met Yanli naar de foto studio gegaan om onze trouwreportage vast te leggen. Ja, hier doen we het omgekeerd ;-) . Eerst alles mooi vastleggen en dan trouwen/ feest geven. De reportage duurde 4,5 uur. Het bestond uit 4 jurken voor Yanli en voor mij 4 pakken. Alles werd op foto vastgelegd. Uiteraard werd Yanli eerst onder handen genomen voor make-up en haar. Ze zag er uiteraard als een volwaardig fotomodel uit. Morgen kunnen we de foto's uitzoeken en voordat we naar Nederland terugkomen is alles klaar. Vervolgens zijn we gaan shoppen voor een jurk voor Yanli voor a.s. woensdag voor het feest bij d'r ouders. Ze heeft na lang zoeken een echte zijden rode jurk gevonden en ik een echte zijden jas.
Toen we terugkwamen bij het hotel was het inmiddels etenstijd en dat konden we wel hebben na zo'n dag. De rest van de familie was ook weer present en met zijn allen wezen uit eten. Later in de lobby een borrel op. Onderhand zat Yanli alweer op de kamer te leren. Ja, want ze heeft tenslotte nog steeds examen a.s. zondag.
Morgen foto's uitzoeken met Yanli en vervolgens is de rest van de tijd voor haar vrij voor de studie. Ik ga dan samen met mijn ouders en Peili de rest van Beijing verkennen/ onveilig maken ;-) .
Zaijian, groetjes,
Walter & Yanli
16 Oktober 2008 - 14:54
Iris:
Heyhey! Ben heel heel benieuwd naar de foto's!! Onze gids heeft ook al zoveel verteld over het trouwen in China met de jurken en de verschillende tijdstippen dat ik helemaal op de hoogte ben, wat gaaf om dit allemaal zo te lezen van jullie!! Dacht alleen dat de man maar 1 pak nodig had dus Walter volgens mij ben jij verwend..?! Maar als vrouw wil ik natuurlijk eerst de mooie jurken van Yanli zien, hahaha!!
xx Iris -
16 Oktober 2008 - 15:43
Maarten:
Dag tortelduiven, wat hebben jullie het zwaar. Hier regent het en moet er gewerkt worden. Hoezo jaloers? Veel plezier en Yanli, nog even. Groeten Maarten -
17 Oktober 2008 - 09:02
Hannie:
Wat leuk om dit te lezen trouwen omgekeerd. Ik ben erg benieuwd naar de foto's(4 ! trouwjurken). Ik wens jullie nog heel veel plezier in Beijing en wordt er ook erg nieuwsgierig naar. -
18 Oktober 2008 - 13:57
Co En Liza:
Hallo vakantiegangers,
Yanli veel succes met je examen morgen. Je zal wel blij zijn als het voorbij is.Daarna lekker genieten en gezellige en gelukkige dagen met Walter, Ria en Renè en je familie.
Groetjes uit Oude Wetering