Eerste update vanuit Beijing.
Door: Walter and Yanli
14 Oktober 2008 | China, Beijing
Ons vliegtuig vertrok gisteren met iets vertraging, maar door gunstig weer en een piloot die goed gas gaf zijn we een half uur eerder geland in Beijing. Aldaar is het een 'blauwe dag' vandaag ;-) .
De douane formaliteiten gingen erg voorspoedig en we mochten dus aan onze enerverende reis gaan beginnen.
Per shutle bus richting hotel en het laatste stuk met twee taxi's. Mijn ouders apart nadat die het adres van het hotel aan de chauffeur hadden gegeven. Ik met Yanli met een andere taxi erachteraan. Ze was even bang dat ze zouden verdwalen, maar gelukkig stonden mijn ouders reeds bij het hotel op ons te wachten.
Nadat we de spullen op de kamer hadden gebracht was wezen eten in een restaurant en vervolgens richting de universiteit waar Yanli vorig jaar heeft geleerd. Daar heeft Yanli een mobiele telefoon geregeld (wel handig) en zitten we nu in een internetcafe jullie op de hoogte te brengen.
Straks lekker eten en op tijd naar bed. Uitrusten van de lange dag.
Zaijian, groetjes,
Walter & Yanli en ouders
14 Oktober 2008 - 08:36
Els Hendriks:
Hoi Walter en Yanli,
Ik wil jullie via deze weg nog even een hele fijne vakantie toewensen
en ik ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen.
Groetjes Els. -
14 Oktober 2008 - 12:41
Esther:
Fijn te horen dat de reis goed is verlopen.
Geniet ervan en we spreken elkaar nog
Groetjes Esther -
14 Oktober 2008 - 21:57
Iris:
Hi!
Zelf net terug uit Sjanghai en jullie zitten alweer in Beijing!!! Lucky you...
xxx Iris