Visum is o.k.
Door: Walter
28 November 2007 | China, Beijing
Vandaag langsgeweest samen met Yanli op de Nederlandse Ambassade voor haar MVV-visum. Eerst door alle beveiliging heen-> de ambassade ligt in een wijk met allemaal ambassades en naast een kantoor van de Verenigde Naties. Geen probleem; na een paspoortcontrolle mochten we samen naar binnen. Plaats nemen bij de vele andere wachtenden voor ons. Werden snel geholpen en kunnen het visum morgen weer afhalen. Dan gaan we echter met de trein naar Zhengzhou (richting ouders Yanli) en gaan het visum derhalve volgende week als we terug zijn in Beijing ophalen.
Het weer hier is lekker zonnig en fris; 2-8 graden.
We vermaken ons best, maar de eerste dag hakt de jetlag er aardig in met 7 uur tijdsverschil. Geen programma, dus lekker rustig aangedaan tot nu toe.
Groetjes, Zaijian
Walter en Yanli
28 November 2007 - 10:11
De Eerste Reactie!:
Zo Waltertje en Yanli, ben ik eens de eerste die reageert. En goed van je Yanli, dat we je met je eigen naam kunnen aanspreken! Alles gaat dus voorspoedig. Nu maar duimen dat het zo blijft gaan :-).
De temperatuur bij ons is net zo hoog als in China, maar we hebben geen zonnetje.
In Amsterdam ben ik druk met werken, zingen en vanalles en nog wat. Met Kerst ben ik fijn een paardagen vrij! Misschien zie ik jullie dan.
Groetjes, Madelon -
28 November 2007 - 11:02
HalloYanli En Walter:
Het is hier somber weer maar alles o.k.e.
We volgen jullie op de voet geniet samen van het mooie China en van elkaar.
Groeten Pa en Ma -
28 November 2007 - 11:34
Esther:
Hé Walter & Yanli,
Gelukkig is alles goed gegaan. Nog last van je jetlag? En niet te rustig aan doen hè! Want je weet geen SX voor het huwelijk, hahahahaha. Veel plezier nog en doe de groeten aan d'r familie.
28 November 2007 - 18:43
Buurvrouw Karin:
Ni hao, of zoals wij vaak zeggen hoi!,
Gelukkig gaat alles voorspoedig. Wij wensen jullie een fijne tijd samen en kijken uit naar de eerste ontmoeting met onze buurvrouw.
Groetjes Karin