Fijne verjaardag....
Door: Walter
23 Oktober 2006 | China, Zhengzhou
Eerst van allemaal bedankt voor alle felicitaties!!!
Julia ik ik zitten nog steeds in Zhengzhou. Daar naar ons zin en tevens een mooi hotel voor maar 17 euro per dag en daar krijg je nog een gratis (!!) ontbijt bij ook!! We zijn hier gebleven, omdat Julia zaterdag koortsachtig was en zodoende overdag op de kamer is gebleven. Onder de verzorging van mij natuurlijk. 's Avonds was ze weer ietsje opgeknapt en zijn we wat wezen eten en een film gepakt. (Engels ondertiteld; The Banquet) Viel erg tegen, maar was leuk om mee te maken in een Chinese bioscoop en lekker rustig de laatste rij opgezocht. Met taxi terug naar hotel en lekker op tijd gaan slapen.
Zondagochtend (mijn verjaardag) werd rond 2 uur Julia wakker. Ze had tenslotte de gehele dag ervoor al op bed gelegen. Werd dus al vroeg gefeliciteerd, want ik was ook gelijk wakker van die kussen op mijn wangen. Toen weer lekker ingedommeld. Ze was weer bijna de oude. 's Morgens ontbeten en per bus naar Kaifeng. Kost maar 2 euro en dat is dan toch nog 2 uur rijden! In Kaifeng heeft Julia op de universiteiit gezeten en die hebben we dan ook bezocht. Was in Kaifeng ook een chrysantenparade en die ook bezocht. Ons lekker per riskja rond laten rijden. En het beste restaurant opgezocht; ben tenslotte maar eenmaal per jaar jarig! Heb later van Julia een hele mooie tekening gehad op doek van wel 5,5 meter lang en 25 cm hoog. (Op rol dus kan ik meenemen naar Nederland) Mooi verjaardagscadeau. Per boot nog over een meer gevaren en 's avonds snackstreet opgezocht en daar allerlei hapjes op. Per bus weer terug naar Zhengzhou. Nu met particuliere bus voor maar 1,5 euro. Tegen 22 uur terug in hotel.
We zouden vanuit Zhengzhou de trein verder nemen, maar die zitten allemaal vol. Hebben nu besloten te gaan vliegen!! In 1,5 uur naar Shanghai ipv 12 uur in de trein. Daarom hier nog een nachtje hotel bijgeboekt en vliegen morgenochtend vroeg (=goedkoopste ticket) en reizen dan gelijk door, want willen nog niet in Shanghai blijven> daar pas de reis afsluiten! Moeten echter vandaag voor een bepaalde tijd de tickets ophalen en dat wordt nog tricky in deze grote stad en omdat we nu nog bezig zijn. Ik hou jullie op de hoogte. Nu zit Julia nog even verderop op kantoor haar werk af te sluiten en wij duiken vandaag nog even Zhengzhou in voordat we morgen verder gaan...
Zaijian, tot ziens,
Walter en Julia :-)
NB
Nog geprobeert om foto's te uploaden, maar gaat hier helaas niet lukken. Houden jullie van mij tegoed.
23 Oktober 2006 - 06:35
Rob:
Goed bezig Walt
ook nog gefeliciteerd
Groet
23 Oktober 2006 - 07:35
Marcel:
Nog van harte Walter
je moet Julia ook niet zo afmatten !!???
Gr. -
23 Oktober 2006 - 07:44
Loes Willems:
In alle opzichten een heel bijzondere reis lees ik! Fijn voor je dat het goed voelt met Julia, je geniet duidelijk! Dit wordt ws zo'n reis waarvan je hoopt dat er nooit een eind aan komt! Veel plezier samen, Loes -
23 Oktober 2006 - 07:56
Walter En Julia:
Gelukkig waren we nog net op tijd bij het reisbureau om onze tickets op te halen. Vliegn dinsdagochtend om 9.45 in 1 uur en 20 minuten naar Shanghai. Net even nog lekker in het restarant bij het hotel gegeten en even dit berichtje plaatsen. Nog een halve dag genieten in Zhengzhou en morgen lekker verder reizen... -
23 Oktober 2006 - 08:56
Pa En Ma:
Ja ja en dan maar met het vliegtuig verder je kan dat grote land toch niet helemaal bekijken. genieten jullie maar van al het moois wat jullie zien we wensen julie nog een fijne week al zal die wel omvliegen.
groeten Pa en Ma. -
23 Oktober 2006 - 12:06
Hard Werken,:
Hey Vakantieganger(s).
Ik ben gisteren begonnen mijn trap (in het trappenhuis) weer mooi te maken. Oude tapijt eraf, schuren, zuigen, poetsen met Ajax, verven, nieuw tapijt erop. Al met al een hele klus. Ben gisteren met m'n vader naar A'dam gereden en hij is nu de trap aan 't verven. Ben vandaag dus vrij, maar nog wel druk.
Zo te lezen heb jij 't ook best druk. Nou ja, als je maar leuk hebt. GRTZ! Madelon -
23 Oktober 2006 - 13:31
Iris Wubbe:
Hoi Walter,
Nog van harte met je verjaardag! Het is nu maandag hier, en ik ben nu natuurlijk - ahum - al meer dan een dag te laat met dat tijdsverschil met jullie daar! Leuk dat het - zo te lezen - goed gaat met jou en Julia!! Ik begrijp dat je nu een beetje in het noorden zit? Hoe is dat? Daar zou denk ik mijn voorkeur ook wel naar uit gaan....
Iris -
23 Oktober 2006 - 15:58
Debby:
Sorry ik ben een beetje laat maaar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
En zo te horen gaat het wel goed tussen jou en Julia. Dat vind ik harstikke leuk voor je.
Geniet nog maar van je vakantie. -
24 Oktober 2006 - 09:23
Fiona:
Hee Walter! Nog gefeliciteerd! Gaaf om je verslag te lezen! Is het net zo mooi als in april/mei? Ben echt benieuwd hoe het er aan die kant uit ziet! Doe Julia de groeten en geniet er lekker van!!
Groeten