China op zijn best...
Door: Walter en Julia
26 April 2007 | China, Beijing
Gisteren, woensdag zijn we naar Happy Valley geweest. Een soort Disneyland op z'n 2 uur van ons hotel in het zuid-oosten van Beijing. Er mooi en we zijn zelfs nog de lucht in geschoten!!! Het weer zit ook erg mee; 25 graden en geen last van smog.
Vandaag uitgeslapen en de koffers gepakt en de taxi genomen naar BFSU waar Julia studeerd. (ze heeft nog geen uitslag van haar examens) Onze spullen in haar kamer gelaten en afgesproken met 2 vrienden van Julia en wat gaan eten. Nu jullie even updaten, want jullie zijn natuurlijk benieuwd hoe alles hier is!
Heel anders als vorig jaar om weer in Beijing te zijn. Toen georganiseerd met groep en nu met Julia! Vanavond per trein naar Pingayo, die er 12 uur over gaat doen. Vandaar is ons programma nog open en bepalen we daar pas hoe verder te reizen.
Zonnige en liefdevolle groetjes uit een mooi China,
Zaijian, groetjes,
Walter en Julia
26 April 2007 - 08:01
Pa En Ma:
Hi Walter en Julia.
Fijn weer wat van jullie te lezen ben benieuwd naar de film en foto's die jullie maken.
dus dat word vanacht weer een slaaptrein? het is hier ook prachtig weer en volop zon en alles is hier o.k.
groeten Pa en Ma -
26 April 2007 - 08:43
Martin:
Beste Julia en Walter,
Jullie zijn in China en jullie willen niets missen, maar het land is zó groot, dat je het nooit helemaal kan bekijken. Maar jullie doen nu wel een poging.
Blijf jullie volgen, en nog heel veel plezier.
Martin
26 April 2007 - 18:41
Debby:
Zozo jullie hebben het maaar druk met van alles en nog wat. Leuk hoor
vermaken.
Liefs Debby -
26 April 2007 - 19:40
Buurman:
Ha Globetrotters,Ja jullie zwerven wat af.We hebben hier wel hetzelfde weer hoor.Ook 25 Gr.en geen smog ,maar wel te droog.De keukenhoof is al bijna kaal en de bollenvelden bijna uitgebloeid.Gaat allemaal te snel door de warmte.Next year Julia in Keukenhof ??So Long,tot over 14 dagen .. Groetjes . Jan en Riet