Yanli is o.k.
Door: Walter and Yanli
10 Juli 2009 | Nederland, Nederland
Werd midden in de nacht opgebeld door Yanli's vriendin (die ook goed Engels kan). Ze vertelde mij dat Yanli bij haar is en een mobiel nummer heeft. Het nummer gaf ze door, zodat ik Yanli op kon bellen. Volgens mij wilde Yanli's vriendin gewoon even de stem van de partner van Yanli horen :-) .
Vervolgens gelijk Yanli opgebeld natuurlijk. Ze had een goede vlucht gehad, maar weinig geslapen. Naast haar zaten Spanjaarden die een rondreis door China gaan maken. Daar heeft ze lekker mee zitten babbelen en als ze hulp nodig hadden dan mochten ze contact met haar opnemen ;-) .
Yanli is nu nog druk met zich een beetje te settelen en dingen te regelen. Mocht er weer iets te melden zijn dan lezen jullie dat hier of op -> http://theadventuresofwalterandyanli.blogspot.com/
Zaijian, groetjes,
Walter
---
Hello,
Early this morning I was woken up by a telephonecall from Yanli's girlfriend. She wanted to let me know that Yanli has a mobile number. I think she also just wanted to know how the voice from Yanli's husband would be :-) .
Ofcourse I right away gave Yanli a telephonecall. She had a good flight and sat next to people from Spain who will have a trip in China. When they need help they could contact Yanli.
These days Yanli is busy getting settled and arranging things. If there is news you can read it on this website or on -> http://theadventuresofwalterandyanli.blogspot.com/
Bye,
Walter
10 Juli 2009 - 19:49
Maarten:
Nu kun jij ook wat geruster slapen Walter.